Ena-Forto  praktijk voor transformatie en groei 


Wil jij ook van de pijn en ongemakken af?

 

Met mijn traject VRIJ VAN PIJN kun je dit bereiken.    

     Herken je dit: 

*   Je bent het zat dat je dagelijks pijn in je lichaam hebt 

*  Je wordt steeds afhankelijker

*  Je voelt je onbegrepen en eenzaam

*  Je hebt bijna geen sociaal leven meer 

*  Je kunt niet meer alles wat je graag zou willen doen     Hoe zou het voor je zijn als: 

*  Je dagen zonder pijn zouden zijn? 

*  Je alles zelf kan zonder hulp van anderen? 

*  Je je blij en gelukkig zou voelen?

*  Je kunt genieten van leuke uitjes met vriendinnen of je gezin? 

*  Je van alles kunt ondernemen waar je zin in hebt? 
In dit traject help ik je om de echte oorzaak van jouw klachten op te sporen. Je wordt bijna dagelijks getriggerd door dingen uit het verleden. Dat gaat meestal onbewust en daarom ligt de oplossing ook in het on(der)bewuste. Door in een paar stappen deze oude processen te veranderen krijgt je lichaam de kans te herstellen en dan zullen je klachten verdwijnen. 

Wie ben ik om je hiermee te kunnen helpen?

Op 20-jarige leeftijd kreeg ik acute reuma in mijn spieren (fibromyalgie) en in mijn gewrichten. In het ziekenhuis werd me verteld dat ik er maar mee moest leren leven en uit onderzoeken kwam ook dat ik geen kinderen zou kunnen krijgen. Mijn wereld stortte in. De verandering kwam toen ik allerlei cursussen ging volgen om weer in mezelf te gaan geloven, om gebruik te gaan maken van mijn innerlijke kracht. Hier begon ook mijn ontdekkingsreis op holistisch en spiritueel gebied. Het hoogtepunt was de opleiding vingerreflexologie. Dit was echt “life changing” voor mij. In een paar sessies was ik van mijn fibromyalgie af en ik durfde langzaam weer zichtbaar te worden.


Al mijn levenservaring en opgedane kennis stop ik in de coach sessies. Tevens ben ik het levende bewijs dat er een oplossing is voor deze klachten en dat gun ik jou ook. Ik combineer nuchterheid met spiritualiteit op mijn eigen unieke manier.Dit traject bestaat uit 3 uitgebreide sessies


Ben jij er klaar voor om je pijn achter je te laten?  
Veel gestelde vragen:

 

* Is dit voor iedereen mogelijk?

  Jazeker, als je bereid bent je 100% in te zetten voor jouw herstel.

 

* Moet ik medicatie of voedingssupplementen gaan gebruiken?

  Nee want we activeren het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

 

* Is er een minimumleeftijd voor de sessies?

  Nee in principe niet. Iedereen kan de sessies ondergaan alleen jonge kinderen worden behandeld via de moeder. 
* Het geloof in jezelf is je grootste kracht

 

                

 
 
 
 
E-mailen
LinkedIn