Ena-Forto  praktijk voor transformatie en groei   De 7-daagse opleiding Vingerreflexologie 


We zoeken nieuwe coaches en verlagen tijdelijk de prijs van de 7-daagse opleiding vingerreflexologie!!!

Nu van € 1295,- voor € 695,-

 

Onze vingers hebben iets unieks.
Ze hebben een goede verbinding met beide hersenhelften


Ons leven wordt bepaald door dat wat we meemaken. En alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons brein. Voor ons brein is het belangrijk om terugkerende patronen snel te herkennen. Maar een trauma blijft daardoor ook in je geheugen achter. En al is het al een heel leven geleden, de pijn e.d. wordt nog steeds heftig ervaren.

De tastzin op de vingers kan hier verandering in aanbrengen. Waarbij de middelvinger als een tijdlijn alle heftige gebeurtenissen in je leven toont, kunnen we met de andere vingers verandering in het patroon aanbrengen. Zie het als een soort systeemherstel net als bij een computer die van slag is. En soms is het al voldoende om naar een vorige veilige datum te gaan om alles weer goed te herstellen.

Die tastzin in de vingers kreeg je al in de baarmoeder. Veel eerder dan je met de andere zintuigen actief aan de slag ging. De vingers en de daarbij behorende tastzin zijn dus ons eerste zintuig die al voor de geboorte actief was. En die tastzin is zelfs na jaren nog steeds jouw hulp in het leven zonder dat hij aangetast is door het leven, door je overtuigingen, door anderen en door dat wat je hebt meegemaakt. En met die gevoeligheid op je vingers kun je ook het brein weer optimaal laten functioneren. 


Vingerreflexologie is dus een perfecte schakel tussen lichaam en geest.


Zelfs als je geen cliënten wil coachen, is dit een uitgelezen mogelijkheid om echt aan jezelf te werken en je eigen blokkades en belemmeringen aan te pakken. Zeker omdat die tastzin ook je immuunsysteem perfect kan beïnvloeden.


Help mensen snel en bekwaam van hun belemmerende emotie af.

Schaamte, woede, verdriet, onzekerheid, angst, zorgen voor veel nare gevoelens in het lichaam. Soms zo erg dat het onmogelijk is om een normaal leven te leiden. Wordt de emotie chronisch, dan kan dat leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten.


Dactyologie Nederland heeft een unieke methodiek ontwikkeld om belemmerende emoties snel weg te halen waardoor de huidige lichamelijke of geestelijke klachten snel tot het verleden horen.

Dactyologie Nederland gaat er vanuit dat de huidige klachten zijn oorsprong hebben in de kinderjaren. En dat de ziektes die er zijn, alleen opgelost kunnen worden, door de oorzaak te achterhalen waardoor je ziek kon worden.

De vingers kunnen de triggers uit het verleden herkennen en de vingers weerspiegelen niet alleen je emotioneel verleden, ze geven ook aanwijzingen voor de nabije toekomst.


Wat leer je o.a. in de opleiding?

  • Dat we de middelvinger gebruiken om te analyseren.
  • Dat de rechterhand voor het verleden staat en de linker voor de toekomst.
  • Dat we nu nog steeds handelen vanuit de ervaren emoties uit onze jeugd.
  • Wat doen de emoties in ons lichaam en waar zitten ze.
  • Dat de eerste 15 jaar van je leven heel belangrijk zijn. Waarom eigenlijk?
  • Hoe we het immuunsysteem kunnen versterken.
  • Hoe belangrijk goed ademhalen is.
  • Dat je ziekte als een allergische reactie kunt zien.
  • Natuurlijk de betekenis van alle vingers.
  • En nog veel meer.

 

De laatste dag wordt afgesloten met een examen waarna je een certificaat ontvangt.

Versterk ons team en ga samen met jouw hooggevoeligheid en de kennis van de vingers als Vingerreflexoloog aan het werk.

Help mensen snel en bekwaam van hun belemmerende emotie af. Schaamte, woede, verdriet, onzekerheid, angst, zorgen voor veel nare gevoelens in het lichaam. Soms zo erg dat het onmogelijk is om een normaal leven te leiden. Ontdek het in de vingers.

Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen die dagelijks met andere mensen in aanraking komen. Te denken aan b.v.: nagelstylisten, kappers, huidverzorgende, masseurs, therapeuten e.d.

Maar het is geen must. Ben je bereid aan jezelf te werken en is het je passie om anderen mensen te helpen? Misschien is het dan ook wel een hele geschikte opleiding voor jou.


's-Gravenzande: 


Datums 2024: 4 februari - 25 februari - 17 maart - 7 april - 28 april - 25 mei - 9 juni

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Datums 2024: 15 september - 6 oktober - 20 oktober - 3 november - 17 november - 1 december - 15 december
Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Ik ben geaccrediteerd als docent  om de 7-daagse opleiding vingerreflexologie te geven in het kader van bijscholing voor reflexzonetherapeuten.
Wil je eerst meer informatie of direct inschrijven dat kan via het formulier hieronder.  Als je je gegevens invult dan ga je automatisch akkoord met de privacy voorwaarden.

                                Let op:

Je kunt tot 3 maanden voor aanvang van de opleiding annuleren tegen €12,50 administratiekosten.

Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de opleiding wordt 25% in rekening gebracht. 

Bij annulering binnen 2 maanden voor aanvang van de opleiding wordt 50% in rekening gebracht.


 

 
 
 
 
E-mailen
LinkedIn