Ena-Forto  praktijk voor transformatie en groei 


                                                           Ben jij die, soms vage, klachten ook zo zat?


                        Met mijn traject VAN KLACHT NAAR KRACHT is hier iets aan te doen.

 

 

   Herken je dit:

*  Je hebt klachten maar weet niet waardoor

*  Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan

*  Je bent beperkt in je doen en laten, lichamelijk of door stress

*  Je voelt je soms somberverdrietig of alleen

*  Je bent opgebrand, burn-out     Hoe zou het voor je zijn als:

*  Je dagen klachtenvrij zouden zijn?

*  Je vrij bent van belemmeringen uit het verleden ?

*  Je lichaam gezond en vitaal is?

*  Je je vooral blij en gelukkig zou voelen?

*  Je bruist van de energie


In dit traject gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je krijgt o.a. inzicht in de triggers die ervoor zorgen dat je klachten in stand gehouden worden of zelfs verergeren. Door in een aantal stappen oude processen te veranderen krijgt je lichaam de kans zich te herstellen. 
Wie ben ik om je hiermee te kunnen helpen?

Op 20-jarige leeftijd kreeg ik acute reuma in mijn spieren (fibromyalgie) en in mijn gewrichten. In het ziekenhuis werd me verteld dat ik er maar mee moest leren leven en uit onderzoeken kwam ook dat ik geen kinderen zou kunnen krijgen. Mijn wereld stortte in. Ik moest leren leven met beperkingen. Naast 24/7 pijn had ik ook allerlei andere klachten die mijn leven en dat van mijn omgeving beïnvloedde. De verandering kwam toen ik allerlei cursussen ging volgen om weer in mezelf te gaan geloven, om gebruik te gaan maken van mijn innerlijke kracht. Hier begon ook mijn ontdekkingsreis op holistisch en spiritueel gebied. Het hoogtepunt was de opleiding vingerreflexologie. Dit was echt “life changing” voor mij. In een paar sessies was ik van mijn fibromyalgie af. Ik kreeg een burn-out en was na 3 maanden weer aan het werk. 

 

Al mijn levenservaring en opgedane kennis stop ik in de coach sessies. Tevens ben ik het levende bewijs dat er een oplossing is voor allerlei acute of chronische klachten en dat gun ik jou ook. Ik combineer nuchterheid met spiritualiteit op mijn eigen unieke manier.               Dit traject bestaat uit 3 sessies dit kan 1 op 1 of online                                

                                   

                                                     Ben jij er klaar voor en wil jij je klachten aanpakken? 
Veel gestelde vragen:

 

* Is dit voor iedereen mogelijk?

  Jazeker, als je bereid bent je 100% in te zetten voor jouw herstel. 


* Werkt dit wel online?

  Absoluut. Zorg wel voor een rustige omgeving zodat je tijdens de sessie niet gestoord wordt.


* Moet ik medicatie of voedingssupplementen gaan gebruiken?

  Nee want we activeren het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

  * Het geloof in jezelf is je grootste kracht 
 
 
 
E-mailen
LinkedIn