Ena-Forto  praktijk voor transformatie en groei 


Vingerreflexologie

In dit e-boek leg ik uit wat vingerreflexologie is en hoe je het zelf al een beetje toe kan passen. Ik vertel over de zintuigen en hoe je zonder medicatie kunt herstellen van bijna alle klachten, lichamelijk of psychisch. Ook vertel ik hoe ik er mee in aanraking kwam en hoe het mijn leven en dat van mijn gezin drastisch heeft veranderd. Ik ben namelijk na ruim 26 jaar in een paar sessies verlost van mijn fibromyalgie. 


Vraag het aan en ontdek:

dat ziekte en lichamelijk ongemak eigenlijk een allergische reactie is 

meer over de connectie tussen je brein en je zintuigen

* dat je vingers van je rechterhand je emotioneel verleden weergeven

* waar je de vingers voor in kunt zetten

dat je vingers de schakel zijn naar herstel


  

Schrijf je hier in voor het gratis e-boek.

Tevens stuur ik je af en toe een mail boordevol tips en adviezen.

Je kunt je hier ten alle tijden weer voor afmelden.

 
 
 
 
E-mailen
LinkedIn