Ena-Forto Opleiding en coaching


Opleidingen


Wij verlagen éénmalig de prijs van de 7-daagse opleiding vingerreflexologie!!!

Let op dit geldt alleen voor de opleiding die start in februari 2021.


Je kunt bij mij diverse opleidingen volgen. Ik ben als docent geaccrediteerd bij het VNRT waardoor reflexzonetherapeuten de 7 daagse opleiding vingerreflexologie kunnen volgen in het kader van bijscholing.


Klik op een opleiding en je komt op een pagina met uitgebreide informatie over de opleiding, datums, locatie enz.



De 7- daagse opleiding vingerreflexologie

Deze opleiding is een heel mooi groeiproces voor jezelf. Daarnaast kun je na de 7 lesdagen als zelfstandig coach/vingerreflexoloog aan het werk. De lesdagen zullen om de 2 a 3 weken zijn zodat je tijd hebt om te oefenen. Buiten de theorie wordt er veel aandacht besteed aan het praktijkgedeelte.



De 3-daagse vervolg opleiding tot pluscoach

Heb je de 7 daagse opleiding gevolgd en wil je meer leren? Dan hebben we de 3 daagse vervolg opleiding tot plus coach. Het bied je nog meer mogelijkheden om anderen te helpen. Het is een verdieping en je leert ook wat over de linkerhand en de toekomst.



De online opleiding

Wil je liever meer leren over de vingers vanuit je eigen huis? Dan is de online opleiding misschien wel iets voor jou. Je ontvangt de videolessen in je mailbox.



Praktijkdagen na de online opleiding

Heb je de online opleiding gevolgd en wil je er graag meer over leren en vooral mee doen? Dan kun je de 3 praktijkdagen volgen. Het gaat vooral om het geleerde in praktijk te brengen en uiteraard is er ruimte voor al je vragen.

E-mailen
LinkedIn