Ena-Forto Opleiding en coaching


Magnetiseren


Wat is magnetiseren en wat gebeurt er nou precies? 

Je hebt niet alleen je fysieke lichaam maar meerdere lichamen er omheen. In de (voor de meeste mensen) onzichtbare lichamen zitten emoties, je kennis, overtuigingen, verdriet enz. Zeg maar gerust een blauwdruk van je leven. Kun je je voorstellen dat er in de loop van de jaren wel het één en ander is gebeurd? En wat een energie blokkades dit heeft opgeleverd? Pijn of ziek worden is dus eigenlijk een teken van het lichaam dat er blokkades zitten.


Magnetiseren is d.m.v. je handen energie overbrengen naar het lichaam van een persoon bij wie de energiestroom verstoord is en dus blokkades zijn ontstaan. Je kunt dit o.a. herkennen aan vastzittende schouders, nek- en rugklachten, spanningen op maag en/of keel, hoofdpijn enz. Door onze handen kunnen we deze persoon energie geven en zo de klachten verlichten. In principe kan iedereen magnetiseren maar het is wel belangrijk de techniek goed te leren en te weten wanneer je niet mag behandelen. 


Tijdens het magnetiseren gebruik ik de energie op verschillende manieren:

·        Met mijn handen door te voelen (meestal zonder de cliënt aan te raken)

·        Met mijn ogen door met respect naar de cliënt te kijken en om blokkades af te breken

·        Met mijn stem door rustig te praten en de cliënt op zijn/haar gemak te stellen

·        Met mijn gedachten door te visualiseren

 

Wat doe ik?

Ik zoek de blokkade op in het lichaam. We gaan samen bekijken welke emotie of situatie de blokkade heeft veroorzaakt en we gaan de blokkade weghalen. Daarna vul ik de lege plek op met energie zodat het lichaam weer goed kan functioneren. Als de blokkades verwijderd zijn en het lichaam gevuld met energie, dan sluit ik de aura weer goed af zodat het lichaam weer goed beschermd is tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zorg ik dat de cliënt weer goed geaard is. Na de behandeling werken de energieën nog een aantal dagen door en zal men zich over het algemeen heerlijk loom en ontspannen voelen. 


Het klinkt wellicht simpel maar het is een proces wat met veel zorg uitgevoerd moet worden. De energie kan gericht op een bepaalde plaats gegeven worden maar ook bv via de schouders. De energie stroomt dan vanzelf naar de plaatsen waar het het hardst nodig is. Op deze manier activeer ik het zelf genezend vermogen van het lichaam. 


Kortom: magnetiseren is het op liefdevolle wijze geven van energie, waarbij het opruimen van blokkades het belangrijkste is. 

 

Belangrijk: Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg maar is in geen geval een vervanging daarvan.


E-mailen
LinkedIn