Ena-Forto Opleiding en coaching


Access Bars


Kun jij je nog de laatste keer herinneren dat je je totaal ontspannen voelde? 

 

Of heb je juist behoefte aan meer rust, ontspanning en ruimte in je hoofd en lichaam? Dan is een Access Bars sessie echt iets voor jou.

 

Access Bars wat zijn dat eigenlijk?

De Bars zijn 32 punten die samen op en om je hoofd energiebanen vormen. Als deze energiebanen geblokkeerd raken dan kun je op allerlei vlakken “vastlopen”. Je weet niet hoe je verder moet of je krijgt misschien zelfs lichamelijke klachten. Door ruimte te scheppen in de energiebanen komt er ook ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Het kan gevoelens en gedachten veranderen alsmede vastzittende emoties en gedragspatronen. Dit alles zonder er over te hoeven praten.

En hoe bijzonder is het dat je tijdens een sessie beperkingen van honderden misschien wel duizenden jaren los kunt laten? Beperkingen waarvan je niet eens weet dat je ze met je meedraagt. Voor sommige mensen is het loslaten hiervan tijdens een sessie zelfs voelbaar.  

Als de 32 punten heel zachtjes worden aangeraakt dan laten ze alles moeiteloos los wat jou belemmerd om te ontvangen. Ze bevatten alle overtuigingen, gedachten, emoties, ideeën en overwegingen die jij in al je levens hebt opgeslagen. Je kunt ze allemaal loslaten door simpelweg een Bars sessie te ondergaan. Je kunt alles hebben wat je wenst zodra je bereidt bent meer te “ontvangen” en minder te “geven en doen”. 

Er zijn Bars voor o.a. de volgende aspecten in je leven: controle, bewustzijn, communicatie, creativiteit, genezing, kracht, het lichaam, plezier, seksualiteit, tijd en ruimte, verdriet, en veroudering. 

 

Wanneer is een Bars sessie aan te raden?  

- angst

- depressie

- stress

- examens

- als je slecht slaapt

- voor zwangere vrouwen

- ADD en ADHD

- ook zeer effectief bij kinderen

 

De Bars hebben al vele mensen over de hele wereld geholpen met het verbeteren van veel aspecten in hun lichaam en hun leven.

 

Ik heb de Access Bars Class mogen volgen bij Merlijn Wolsink en Renée Brillemans. Hun enthousiasme en de wijze waarop ze de kennis overbrachten zorgden er, samen met het effect van de Bars, voor dat het een heel bijzondere dag werd. Ik ben heel blij dat ik deze sessies nu ook mag geven. Ik ben super enthousiast en geniet ervan om te zien wat het met de mensen doet. Het is een geweldige aanvulling in mijn praktijk. Er zijn zelfs zeer bijzondere combinaties mogelijk van Access Bars met vingerreflexologie of met een regressie.

 

Mijn ervaring is dat er werkelijk meer ruimte in je hoofd komt, meer rust in het lichaam en er is weer ruimte voor nieuwe dingen. Ook heb ik zeer mooie resultaten gezien vaak al na 1 handeling.

 

Reacties van een paar cliënten: 

Ik heb een eetprobleem en als ik in de spiegel kijk zie ik iemand van ongeveer 82 kilo. Als   ik echter op de weegschaal sta dan geeft hij 54 kilo aan. Ik voer dagelijks een heftige strijd met mezelf. Na de 1e Bars sessie voelde ik me heel rustig (zeg maar gerust loom) en ontspannen. Dat was heel lang geleden. Twee dagen later ontving ik de 2e Bars sessie. Ik was de hele dag onrustig geweest en tijdens de sessie bleek dat er “slapende entiteiten” door de 1e sessie wakker waren geworden. Ik kreeg een clearing en daarna de sessie. De rust was weer terug. De volgende morgen keek ik in de spiegel en wat ik zag … ik ben eigenlijk helemaal niet dik maar juist heel dun. Waar zijn mijn mooie vormen? Ik ben er nog niet maar dit besef was al een grote overwinning en dat door slechts 2 Bars sessies.

 

Ik kreeg de diagnose depressief. Via een kennis hoorde ik over de Access Bars. Ik heb een paar jaar geleden zelf een Class gevolgd maar had er weinig mee gedaan. Wel wist ik nog hoe fijn het was om de Bars te mogen ontvangen. Ik dacht: dit is wat ik nu nodig heb. Het werd een bijzondere sessie. De Access Bars gecombineerd met een andere techniek en oh wat voelde ik me super! Ik weet dat één sessie voor mij nu niet genoeg is maar ik ben weer op de goede weg.

 

Ik heb een prima leven maar soms denk ik er zit veel meer in. Ik heb nog wel een paar doelen/dromen maar ik kom niet echt verder. Ik loop wat dat betreft een beetje vast. Daarom besloot ik een Bars sessie te ondergaan. Wauw! De rust, de ontspanning in mijn lijf en in de dagen daarna zat ik vol inspiratie. Ik wist weer welke kant ik op wilde en ook welke stappen ik er voor moest nemen.

 

Mijn vriendin zat maar in huis. Nergens zin in, eigenlijk gewoon depressief. Zij onderging een Bars sessie en de dag erna ging ik naar haar toe. Ik wist niet wat ik zag … one happy Lady!! Zo had ik haar al heel lang niet gezien. Ik dacht dat wil ook en ik heb direct een afspraak gemaakt. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen en ik kijk er enorm naar uit.

 

Dit zijn zomaar een paar ervaringen van cliënten. Iedereen zal het natuurlijk op zijn eigen manier ervaren.

Op z’n minst zul je je voelen alsof je net een fantastische massage hebt gehad, en in het beste geval? Dan zal het je leven totaal veranderen.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit? 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of een afspraak maken ga dan even door naar de contactpagina voor de mogelijkheden.

https://www.ena-forto.nl/Contact/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     Copyright©www.ena-forto.nl / Disclaimer en Algemene Voorwaarden /  Privacy

E-mailen
LinkedIn